Del 12 al 14 d’agost torna l’experiència Oliveres & Estels a la Jana

620

Una experiència multisensorial única que fusiona natura, cultura, música i gastronomia i posa en valor tots els sentits

Actualitat Diària

L´experiència “Oliveres & estels, el somni d’una nit d’estiu” començarà a la Plaça Major a les 10 de la nit i tindrà una durada aproximada de 2 hores i mitja. Esta experiència consistirà en una passejada i visita guiada nocturna a espectaculars exemplars d’oliveres mil·lenàries on s’evocaran mites, llegendes i històries al voltant del gran símbol de la Mediterrània que és l’Olivera.

Estos monumentals éssers vius ens serviran de fil conductor per fer un viatge en el temps a la cultura i gastronomia d’antics pobles com ara fenicis, ibers, grecs, romans, musulmans… Acompanyats d´un concert de música evocadora de piano i violoncel, i que es combinarà amb diverses microdegustacions històriques tenint com a protagoniste el fruit de l’olivera.

Una experiència multisensorial única que fusiona natura, cultura, música i gastronomia i posa en valor tots els sentits: oïda, olfacte, gust, tacte i vista. “Després de l’èxit de l’any passat hem decidit repetir i ampliar-ho a tres dies, seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries i totes les mesures que la situació actual requerix. Esperem que totes les persones que vinguen puguen gaudir del nostre poble i els nostres productes”, ha explicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

1) Passejada de nivell fàcil i sense desnivells. Cal portar pila, calcer còmode i mascareta

2) Preu 12€ per persona

3) Places limitades i obligat inscripció en https://exploramaestrat.com/producto/oliveres-i-estels/

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací