Benicàssim neteja els embornals com a mesura preventiva front possibles gotes fredes

640

Durant tot l’any es fan treballs de manteniment continus que permeten tindre nets i en bon estat els dispositius d’evacuació d’aigües pluvials

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim ha posat en marxa aquesta setmana el pla de prevenció de la gota freda amb els treballs de neteja d’embornals i zones amb el risc d’inundabilitat.

La regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, ha explicat que “durant aquest mes de setembre es treballarà en la neteja d’aquelles parts del municipi que poden ser més susceptibles d’inundació per l’acumulació de pinasses, canyes i restes de vegetació seca, a més dels barrancs i embornals del municipi. Actuacions que possibilitaran un adequat drenatge d’aigües de pluja en cas de l’arribada d’una gota freda”. L’edil responsable de l’àrea ha indicat que durant tot l’any es fan treballs de manteniment continus que permeten tindre nets i en bon estat els dispositius d’evacuació d’aigües pluvials. A més, existeix un pla de xoc anual que es realitza puntualment en dates prèvies a l’arribada prevista de pluges abundants.

Les labors de manteniment d’embornals es realitzen en uns cinquanta carrers, abastant tot el terme municipal, des del límit amb Castelló fins a l’extrem nord. Així mateix, per part de la brigada d’obres es disposa d’equips per a solucionar problemes puntuals durant les avingudes d’aigua.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací