Els alumnes del taller ‘Et Formem’ adeqüen el bosc mediterrani del passeig de Fora del Forat

578

Les feines consisteixen en el desbrossament de les restes vegetals i la poda dels pins per evitar que les branques puguen caure

Actualitat Diària

Aquesta setmana la vintena d’alumnes-treballadors de l’Escola d’Ocupació “Et Formem” han començat les feines de neteja i adequació del bosc mediterrani que hi ha al passeig de Fora del Forat, així també com el manteniment dels tamarindes i els jardins més propers a la mar. Recordem que aquest programa té com a objectiu incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball.

L’alumnat treballador està contractat des del primer dia d’inici del programa amb un contracte per a la formació i l’aprenentatge, la qual cosa els permet rebre una formació dual adequada al treball que han d’exercir. En aquesta ocasió els alumnes podran aconseguir el certificat professionals en Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, i també el certificat d’Activitats Auxiliars en Agricultura.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “aquest tipus de formació remunerada permet als alumnes obtenir certificats de professionalitat que els oferiran més oportunitats d’inserció laboral, un cop finalitzen el taller”. Segons afegia a banda de formar-se, també ajuden a millorar els serveis que s’ofereixen a la ciutadania, en aquest cas amb la neteja de les zones verdes de la localitat.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “gràcies a la feina dels alumnes del taller “Et Formem” s’oferirà una millor imatge del bosc mediterrani del passeig de Fora del Forat, una zona d’esbarjo natural enfront del mar on cada dia passegen centenars de veïns”. D’altra banda, indicava que aquestes tasques també són importants per a evitar la caiguda de rames de cara als temporals que es puguen produir durant la tardor.

Per acabar, cal destacar que els alumnes de l’Escola d’Ocupació “Et Formem” també han realitzat tasques de manteniment del jardí del parc de la Paret Blanca, així com l’adequació del paratge de l’ermita i els horts urbans.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací