Benicàssim regala 25 packs per a comprar al municipi per celebrar els seus 1.000 seguidos a Instagram

720

Per a aconseguir un dels packs cal ser seguidor del perfil d’Instagram de la regidoria de Comerç i donar m’agrada a la publicació del sorteig

Actualitat Diària

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicàssim ha aconseguit els mil seguidors en el seu perfil d’Instagram i com a mostra d’agraïment als seus seguidors i per fomentar el lema “Jo compre a Benicàssim”, regalarà 25 packs amb tot el necessari per a organitzar les compres en el municipi.

Com ha explicat l’edil responsable, Vanessa Batalla, “des de la regidoria de Comerç estem treballant juntament amb Acoserbe (Associació de Comerç i Serveis Professionals de Benicàssim) en una sèrie d’accions per a posar en valor el comerç de proximitat i que veïns i visitants prenguen consciència que els establiments de Benicàssim posen al seu abast tot el que necessiten i amb una bona relació qualitat-preu”.

Per a incentivar les compres en el comerç local, les 25 persones agraciades en aquesta acció a través de les xarxes socials rebran una bossa de tela, un bolígraf, una llibreta, un imant i postals, recortables i adhesius per al públic infantil.

Per a aconseguir un dels packs cal ser seguidor del perfil d’Instagram de la regidoria de Comerç (@yocomproenbenicassim) i donar m’agrada a la publicació del sorteig. Després d’això cal nomenar a dos amics en els comentaris d’aquesta publicació perquè ells també puguen participar. Els agraciats acudiran a la cita concertada per la regidoria de Comerç per a recollir el pack.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací