Benicarló programa per a febrer un taller de cultura urbana per als joves i adolescents

692

Aquesta activitat s’emmarca dins de la programació per al desenvolupament d’experiències d’integració social i laboral 

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicarló ha programat per a aquest mes de febrer un taller de cultura urbana adreçat a les persones joves i adolescents del municipi. Aquesta activitat s’emmarca dins de la programació per al desenvolupament d’experiències d’integració social i laboral adreçat a aquests col·lectius.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, ha manifestat que «es tracta d’un acció per a treballar l’oci saludable i el temps lliure adreçada a joves i adolescents» i ha ressaltat que «aquestes edats són crítiques per al desenvolupament com a individus perquè desenvolupen les competències necessàries per tal d’integrar-se en el món adult».

En concret, el taller se centrarà en dos grans disciplines: el rap, amb un taller impartit per Fran Yera, del grup de rap Atupa, i el ball urbà, a càrrec de Ángela Gómez, membre del CBE Madison. A més, també està previst el rodatge d’un videoclip.

Els tallers es duran a terme el dissabte 22 i el divendres 28, de 16.00 a 19.00 hores, i el dissabte 29, de 10.00 a 13.00 hores. Tot, a les instal·lacions de l’edifici Irta.

Com que els tallers tenen les places limitades a 15 persones cadascun, les persones interessades a participar han d’emplenar el formular de preinscripció i entregar-lo al local de Generacció (c. del Crist de la Mar, 47), de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací