Benicarló potencia la seua marca turística amb la renovació de la pàgina web

632

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, junt a la regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat la nova pàgina web de Turisme (https://benicarlo.travel) que s’estrena avui. Com ha declarat l’alcaldessa «la renovació de la pàgina web és una de les accions principals de l’estratègia de renovació digital que recull el Pla Estratègic de Turisme, que és el document que ens marca les línies que hem de realitzar per tal de projectar el turisme de Benicarló».

Per la seua part, la regidora de Turisme ha recordat que «els missatges digitals han transformat la comunicació turística i, per tant, tant a través del nou web com de les xarxes socials pretenem aconseguir la màxima promoció del municipi». Pel que fa al disseny de la pàgina, Cardona ha reconegut que «no té elements excessius per no recarregar els usuaris, i a més volem ser estrictes amb tot allò que es publique al web, i ha de complir amb els requisits tant d’estètica com de comunicació».

La nova pàgina web dona molt de pes als recursos audiovisuals i, pel que fa als diferents apartats, estan concebuts principalment per a promocionar l’oferta turística del municipi per als visitants. En concret responen a les preguntes de «què es pot veure a Benicarló», «què es pot viure a Benicarló» i «què es pot fer a Benicarló» durant tot l’any. A banda, a través dels diferents apartats es poden consultar tots els establiments amb allotjament i tots els restaurants del municipi.

Pel que fa als aspectes tècnics, la nova pàgina s’adapta perfectament a la navegació a través de mòbils i tauletes, es controla amb un gestor de continguts, que facilita mantenir-la actualitzada, i compta amb un disseny que afavoreix el posicionament en cercadors.

L’estrena de la nova pàgina web se suma a la creació dels perfils propis de Turisme a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) que es van obrir el passat mes de juliol.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací