Benicarló aplicarà noves mesures restrictives per frenar l’augment de contagis

549

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha comparegut avui per tal d’anunciar les noves mesures que s’han adoptat davant l’increment de casos de covid19 registrats en els últims dies. «Les últimes dades de Salut Pública ens donen una incidència de 237,81 casos per 100.000 habitants —ha dit l’alcaldessa— així que no només hem d’extremar les precaucions i reduir al màxim els contactes socials, sinó que hem de prendre noves mesures més restrictives que ens permeten millorar les dades i avançar-nos a un possible empitjorament de la situació».

Xaro Miralles ha anunciat que «ja s’han tancat el Centre de Dia Nou d’Octubre per a persones majors i el Centre de Dia El Collet per a persones amb discapacitat i continuem mantenint protocols molt estrictes en el Centre Geriàtric, la Residència Sant Francesc i la Residència El Collet».

L’equip de govern també ha decidit no cedir espais municipals com el Magatzem de la Mar o la Cambra Agrària per a reunions d’entitats i ha clausurat el parc de cal·listènia del passeig de Manuel Azaña i les instal·lacions esportives del costat de l’IES Ramón Cid fora de l’horari lectiu.

«De moment, aquestes són les noves mesures però no descartem prendre’n d’altres, en funció de l’evolució de les dades», ha assegurat l’alcaldessa. «Si les dades no milloren —ha subratllat— haurem d’adoptar altres restriccions que podrien suposar tancar altres espais».

L’alcaldessa ha recordat que «la Policia Local continuarà vetlant pel compliment de totes les normes i que es continuarà denunciant totes aquelles persones que no complisquen les restriccions».

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací