Fertinagro Biotech i Auravant, aliança per a una agricultura i nutrició sostenible dels sòls

513

Actualitat Diària

El grup Fertinagro se suma a l’agricultura 4.0, al costat de Auravant, per a oferir solucions a l’agro en un context que exigeix minimitzar els impactes mediambientals sent cada dia més sostenibles i fomentar la seguretat alimentària.

A través de les últimes tecnologies disponibles com les imatges satèl·lit i integració de diferent informació georreferenciada de cada parcel·la; la caracterització ambiental; el maneig del lloc específic; la presa de mostres en camp amb aplicació mòbil i determinació d’ambients; la ingesta d’imatges de drons; el registre de pluges i clima, etc., s’obtindrà informació detallada i precisa que serà decisiva a l’hora d’assessorar els agricultors sobre com realitzar una nutrició sostenible en els sòls agraris i aplicar agricultura de precisió.

Fertinagro Agrovip, en aliança amb Auravant -soci tecnològic-, aplicarà un programari de tecnologia digital amb el qual s’ajudarà encara més al fet que els agricultors obtinguin els millors resultats. A través d’aquesta plataforma d’agricultura digital integrable i col·laborativa es maximitza l’eficiència i rendibilitat de cada hectàrea de camp, alhora que la presa de decisions redundarà en la disminució de la seva petjada ecològica.
Aquesta eina donarà a Fertinagro la capacitat d’avaluar els resultats entenent el rendiment puntual dels productes en cada aplicació i en cada metre quadrat del camp.

Aquesta eina digital innovadora, al costat dels Plans de Fertilització Integral -que contemplen els inputs més tecnològics del mercat-, converteixen al servei d’assessorament agronòmic de Fertinagro Agrovip en la xarxa de professionals més ben preparada per a acompanyar als agricultors en la transició cap a una agricultura sostenible, respectuosa amb l’entorn i més rendible. Amb les tecnologies de Fertinagro l’agricultor aconseguirà reduir de manera significativa la seva petjada de carboni i passar a ser, a través dels seus cultius, una font de captació de CO₂, mentre recull millors collites i revitalitza els seus sòls.

Una eina que ara Fertinagro Biotech ofereix als agricultors per a seguir, junts, conreant futur.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací