‘Arrela’t a Betxí, la campanya amb la que l’ajuntament informarà dels naixements per Whatsapp

731

Es tracta d’una iniciativa “que contribueix a fer més poble i a que ens coneguem més”, destaca l’edil Soria

Actualitat Diària

El sistema d’informació local de Betxí a través del servei gratuït whatsapp ha tingut una excel·lent acollida entre la ciutadania. Bona mostra d’això és que a hores d’ara ja són més de 800 les persones que s’han donat d’alta en este mitjà de comunicació que de forma regular comunica a tots els veïns i veïnes notícies relacionades amb l’actualitat local més immediata.

En este context, i després de la bona rebuda per informar els veïns i veïnes de la identitat de les persones difuntes, la regidoria de noves tecnologies, a través del seu responsable Raül Soria, fa un pas més enllà per informar dels naixements de la localitat. En este sentit, a partir dels pròxims mesos es publicaran trimestralment els noms dels xiquets i xiquets que naixeran a Betxí. Este servei passarà a complementar la iniciativa d’ “Arrela’t a Betxí” que cada tres mesos planta un arbre que apadrina cada un dels nous betxinencs.

Es tracta, en paraules de Soria, “d’una iniciativa que contribueix a fer més poble i a que ens coneguem més, alhora que ajudem a conscienciar els nouvinguts de l’estima pel nostre municipi i el seu entorn”.

Cal recordar que Betxí va posar en marxa aquest servei informatiu de Whatsapp el passat mes de setembre i en estos moments ja compta amb centenars d’inscrits que reben informació de les novetats del municipi, activitats culturals, borses de treball o subvencions, entre d’altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací