Alcalà-Alcossebre aprova una declaració institucional per a què els transportistes locals puguen circular per la N-340

729

Demanen passar pel tram entre la localitat i Peníscola ja que les actuals restriccions els obliguen a circular en sentit invers

Actualitat Diària

Després de rebre la petició del col·lectiu de camioners i empreses locals, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat una declaració institucional en què se sol·licita al Ministeri de Foment que es permeta circular a camions de quatre o més eixos per la Nacional 340, cap al accés a l’AP-7 tenint en compte l’entrada i sortida del vehicle o del conductor o el lloc de la càrrega i descàrrega de la mercaderia.

En l’actualitat, a causa de la prohibició de circular camions des de Torreblanca fins a l’Hospitalet de l’Infant, no es permet circular en cap cas per la N-340 a aquest tipus vehicles, de manera que, en el cas que s’hagen de desplaçar en direcció nord els suposa una despesa extra de temps i carburant haver de dirigir-se a l’entrada de l’AP-7 a Torreblanca i sol·liciten que, eixint des Alcalà de Xivert, puguen dirigir-se a l’entrada de l’AP-7 Peníscola.

També, al revés, que quan vulguen accedir a Alcalà de Xivert i estiguen circulant des de la zona nord, puguen eixir des de l’entrada de Peníscola i no des de Torreblanca. Aquesta mesura tindria també una repercussió econòmica positiva per a benzineres i restaurants situats al tram entre Alcalà de Xivert i Peníscola que, actualment, s’han vist afectats per la prohibició del pas de vehicles.

L’alcalde Francisco Juan explicava que “recollim així una problemàtica que ens han traslladat els transportistes i empreses de la localitat i esperem que haja una resposta positiva, per part de Ministeri de Foment”. S’espera que altres consistoris de la comarca se sumen a esta iniciativa.

En la declaració institucional també es recordava les contínues peticions realitzades per l’Ajuntament perquè el Ministeri de Foment cree una nova entrada de l’AP-7 al terme municipal d’Alcalà de Xivert, de cara a la propera gratuïtat de l’AP-7 i pensant en els importants beneficis que suposaria per al municipi: millora de les comunicacions amb el polígon industrial El Campaner, millora de la seguretat viària, etc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací