Almenara renova la imatge corporativa del Mercat Municipal

1117

Actualitat Diària

Pròximament el Mercat Municipal d’Almenara estrenarà una nova imatge corporativa més moderna que a més servirà per a identificar aquest centre comercial local i també com a base de les campanyes promocionals que es puguen realitzar en el futur. A més estrenaran la marca “al_mercat”. El canvi d’imatge ha començat per les façanes on han començat ja els treballs per repintar-les per a poder estampar en les mateixes tant el nou lema, com els nous rètols i perfils corporatius basats en els dissenys realitzats per l’empresa Juárez Casanova, vinculada a la localitat.

03façanaL’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “seguim apostant pel nostre mercat municipal, punt de trobada i del comerç de la localitat, i per açò creiem que ha arribat el moment de modernitzar la seua imatge per a fomentar el seu atractiu, amb unes noves línies, tipografia i una sèrie de dissenys moderns elaborats per a l’ocasió que es podran veure en les façanes de l’edifici, però també en les futures promocions”. Pérez ha destacat que “seguim amb la nostra línia d’impulsar el mercat, de fomentar les compres en la localitat i d’apostar per la renovació del mateix, doncs és el nostre gran punt comercial local i tradicional”.

02façanaPérez ha recordat que d’aquesta manera “seguim incrementant la nostra aposta pel Mercat Municipal, on hem actuat progressivament amb les millores a l’interior amb el nou sòl, les millores tecnològiques, les millores en les façanes, el canvi de portes i finestres exteriors, i ara la nova imatge, que molt prompte podran veure plasmada els veïns i veïnes i que servirà per a identificar el nostre Mercat Municipal”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací