El consistori d’Almenara desinfectarà diàriament els accessos al centres educatius del municipi

704

A més, la Brigada Municipal i Protecció Civil continuen amb la neteja tots els dies dels jocs infantils en els parcs i els jardins

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almenara ha començat la desinfecció de dilluns a divendres de totes les portes i accessos existents als diferents centres educatius de la localitat amb l’objectiu d’aprofundir la neteja en aquestos llocs. Així s’estan desinfectant diàriament les diverses entrades que s’utilitzen en el CEIP Joan Carles I, en l’IES Almenara, en l’Escola Infantil Municipal i el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes Paulo Freire. Aquesta actuació complementa la desinfecció diària que es realitza dels parcs amb jocs infantils en la localitat.

Almenara2

L’alcaldessa d’Almenara ha destacat que “tant a través de la Brigada Municipal com també via Protecció Civil seguim les desinfeccions en la localitat, com és el cas ara de tots els accessos als centres educatius, sense oblidar-nos de la diària en parcs i jardins o les periòdiques que es realitzen en les vies públiques, contenidors i altres punts importants”. Pérez també ha assenyalat que “desinfectar no és tot” pel que “cal continuar extremant les mesures com l’ús de la màscara, la higiene de mans o mantindre les distàncies”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací