Almassora supervisa els projectes dels col•legis Ambaixador i Santa Quitèria per a licitar-los enguany

811

Els dos centres, que formen part del programa Edificant, aconsegueix els 10,2 milions d’euros i està previst executar les obres en 2021

Actualitat Diària

Els gabinets dissenyadors dels projectes dels col·legis Ambaixador Beltrán i Santa Quitèria han iniciat la revisió dels estudis perquè l’Ajuntament d’Almassora publique la licitació de les obres abans de final d’any. Els dos centres, que formen part del programa Edificant, aconsegueix els 10,2 milions d’euros. La previsió passa per executar les obres en 2021.

Tal com han indicat els tècnics municipals, l’Ajuntament va encarregar els treballs de supervisió del projecte i les assistències tècniques en tots dos casos per a avançar els tràmits administratius que finalitzaran amb l’execució de les obres. El pressupost per a la revisió ascendeix a 4.899,60 euros en el cas d’Ambaixador Beltrán i a 3.636,19 euros en el cas del Santa Quitèria. En total, 8.535,79 euros que permetran adaptar les propostes guanyadores del concurs d’idees.

Respecte al propi disseny dels col·legis, la inversió ha superat els 600.000 euros. D’una banda, Durán Moreno Arquitectos SLP ha resultat guanyador del certamen públic amb un disseny valorat en en 345.658,64 euros per a l’enderrocament de l’actual Ambaixador Beltrán i la construcció del nou col·legi. Per part seua, l’estudi d’arquitectura que forma l’UTE Francisco Luis Miravete Martín, Francesc de Paula García Martínez, dirección y ccontrol técnico de obras y proyectos SL y Leing SL ha guanyat gràcies al seu disseny amb el pressupost de 255.709,43 euros.

També la construcció té una previsió pressupostària diferent en cada cas. L’enderrocament i edificació d’Ambaixador Beltrán serà el més costós de tots dos amb una previsió de 6,1 milions d’euros per a executar sis unitats d’Infantil, 12 de Primària i menjador per a 260 comensals distribuïts en dos torns. A l’edifici principal se sumarà també l’espai dels antics habitatges de mestres situades en el front fins a abastar 5.700 metres quadrats.

Per part seua, les obres del col·legi Santa Quitèria eixiran a concurs públic per 4.153.914,66 euros. El projecte inclou tres unitats d’Infantil, sis de Primària i un menjador per a 180 comensals en dos torns en el recinte situat al carrer Drets Humans, al costat del Centre de Formació i l’edifici de Serveis Socials. El col·legi ocuparà 5.041,70 metres quadrats amb tres unitats d’Infantil, sis de Primària i menjador per a 180 comensals en dos torns. La construcció permetrà a la comunitat educativa abandonar els barracons instal·lats en 2010 sense projecte d’edificació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací