L’Ajuntament de Betxi decideix suspendre totes les activitas previstes per a la setmana de festes patronals

614

La decisió es produeix després de la conversa que l’alcalde Remolar va mantindre amb les màximes responsables de Sanitat

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí ha decidit suspendre totes les activitats culturals i esportives que tenia preparades durant les pròximes setmanes coincidint amb el que serien les Festes Majors. La decisió es pren com a conseqüència de la conversa telemàtica que l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha mantingut amb les màximes responsables de Sanitat. “Ens han insistit molt en evitar tot allò que no siga imprescindible i en l’actual context pensem que és millor ajornar tots els actes que teníem previstos”.

Des del consistori s’havien programat una sèrie d’activitats esportives, culturals i artístiques al voltant del dia del patró, el pròxim dilluns 21 de setembre. El primer dels esdeveniments que es veurà afectat és la gala de l’esport, prevista per a este mateix divendres. Així mateix, se suspenen sine die altres cites que havien despertat interès en la població, com ara un tribut a Mecano o l’actuació del mediàtic Eugeni Alemany.

El primer edil, Alfred Remolar, ha destacat que “sabem que els actes que havíem programat comptaven amb la màxima traçabilitat i seguretat, però inciten a posteriors reunions i sopars d’amics i familiars que, segons ens indiquen de sanitat, són els veritables focus de contagis actualment”. Davant d’esta situació, “he d’evitar al màxim possible que s’afavorisquen este tipus de reunions per tal d’intentar minimitzar el risc”.

Des del consistori recorden que no s’autoritzaran els casals i es demana que se suspenguen totes aquelles reunions i trobades que no siguen necessàries. L’alcalde agraeix la comprensió de la ciutadania i es pera que se seguisquen estrictament totes les mesures de seguretat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací