El servei de salvament i socorrisme en les platges de Borriana s’ampliarà fins al proper diumenge 14

658

Aquest servei es va posar en marxa el passat 8 de juny amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana amplia el servei de salvament i socorrisme de les platges en horari complet fins al diumenge 14 de setembre, i en horari reduït els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de setembre. Aquest servei es va posar en marxa el passat 8 de juny amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

El servei amb horari complet es presta de dilluns a diumenge en horari de matí i de vesprada, des de les 11h fins a les 20h aproximadament, mentre que l’horari reduït serà de 12h a 18h, “hem volgut ampliar aquests serveis perquè som conscients que al mes de setembre encara hi ha molta gent que va a les platges. No obstant això, demanem a les persones usuàries de les platges i de la resta de serveis autoprotecció, que seguisquen les recomanacions sanitàries i mantinguen les distàncies de seguretat”.

Platges de Borriana

Per a mantindre la seguretat, el consistori seguirà fins a l’1 d’octubre, amb el dispositiu de neteja i desinfecció contínua, sobretot a les passarel·les d’accés i als vàters municipals.

Les estaques a l’arena per a mantindre la distància de seguretat, vigilar l’aforament i assegurar el distanciament social entre els banyistes, es conservaran el seu lloc amb l’objectiu de crear espais per a grups familiars i amics, d’un màxim de 15 persones i un radi de 4 metres al voltant de cada estaca. Per a qualsevol dubte, es podrà consultar els cartells informatius i de senyalització situats a les entrades de les platges de Borriana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací