Almassora ja prepara la Nit de Cap d’Any al recinte fester amb orquestra, dj’s i resposar

739

Actualitat Diària

Almassora gaudirà de la nit de final d’any en el Recinte Fester. La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha confirmat aquest matí en la presentació del cartell de Nit de cap d’any la gratuïtat de la celebració. El públic assistent celebrarà la festivitat acompanyat de l’actuació d’orquestra, dj i el repartiment de “resopar” característic amb coques salades i xampany. La Junta Local de Festes (JLF) participarà en l’organització de l’esdeveniment.

La nit començarà en la zona del Raval, quan a les 00.00 hores les campanadas marquen l’inici de l’any nou. A partir de les 00.30 hores, els veïns ja podran acudir al Recinte Fester per a gaudir de l’actuació de l’orquestra “Kinky Band”. Un dj prendrà el relleu posteriorment per als que desitgen allargar la festa de Nit de cap d’any sense haver d’eixir de la carpa.

A les 03.00 de la matinada aproximadament, els voluntaris de la Junta Local repartiran el “resopar” als assistents. Cal recordar que els veïns d’Almassora que vulguen gaudir gratuïtament del “resopar” han d’apuntar-se en la planta baixa de l’ajuntament abans del 27 de desembre. La reserva de places és imprescindible perquè la Junta Local de Festes puga comptabilitzar adequadament les comandes.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha valorat la festa de Nit de cap d’any com “una oportunitat perquè joves i majors gaudisquen en el Recinte Fester d’una nit agradable i especial, tot això sense haver d’eixir d’Almassora, ni utilitzar els vehicles en una nit perillosa en la carretera”. A més, l’edil ha destacat que prompte es coneixeran més detalls sobre les activitats nadalenques que tindran lloc a Almassora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací