L’Alcora arranca la Mostra de Teatre Amateur que enguany ja celebra la seua 17ª edició

741

Actualitat Diària

Aquest dissabte arrancarà la XVII Mostra de Teatre Amateur ‘Vila de l’Alcora’. Una iniciativa amb la qual l’Ajuntament vol acostar les arts escèniques a la ciutadania i promocionar l’activitat teatral no professional.

“És important donar suport i posar en valor tot el treball, l’esforç i la il·lusió que hi ha darrere dels grups de teatre amateur, així com la riquesa, originalitat i diversitat de les seues propostes escèniques”.

Així ho ha expressat la regidora de Cultura, Ana Huguet, qui ha ressaltat que “estem molt orgullosos de tindre a l’Alcora una de les mostres teatrals més importants i consolidades de la Comunitat Valenciana”.

La seua dissetena edició començarà amb el grup Cumuna Gàbia Teatre, que posarà en escena l’obra ‘Famílies.som’. Paola Castelló, Elma Zaragozá, Carmen Franco, Aniceto Prieto i Xavier Merí, sota la direcció de Josep Lluís Més i Marien Santiago, realitzaran un recorregut per diferents situacions i diferents tipus de família a través de la mirada de cinc autors.

Un espectacle fresc i divertit on els actors, que canvien contínuament de personatges, representen pares, fills, cosins, cunyats, gendres, sogres, nebots, germans…en una successió d’escenes en les quals s’evidencia la manera, a vegades absurda, a vegades insòlita, i sempre molt còmica, de com, en aquesta societat, ens relacionem amb el nostre entorn familiar.

Pròximes representacions

La Mostra continuarà el pròxim 23 de novembre amb l’obra ‘Érase una vez’ posada en escena pel grup cultural Font Viva Teatre i dirigida per Iván Vidal.

La peça, de l’autora Margarita Tresp, tracta d’una parella molt enamorada que decideix casar-se sense emportar-se a viure amb ells, deixant a soles, a l’oncle d’ella, que ha exercit sempre de pare i que és de coeficient intel·lectual molt baix. Els maltractaments a la dona augmenten i fins i tot l’oncle «padrastre» és maltractat en les seues visites pel «marit estupend». Finalment, algú prem el gallet d’una pistola que acaba amb la dramàtica situació.

Aquests personatges estan interpretats per Juan Carlos Franco, Mariana Segura i Alessandro Capelli.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací