Nissan amplia el seu Pla MOVES de suport el vehicle elèctric millorant les condicions del Govern

568

Actualitat Diària

L’aposta de Nissan per l’electrificació, una de les tendències que domina el mercat des del llançament en 2010 del primer vehicle 100% elèctric i de zero emissions, el Nissan LEAF i la furgoneta elèctrica fabricada a Espanya, e-NV200 en 2014, és clara.

Nissan ha llançat una campanya fins a final del mes de desembre, el Pla MOVES Nissan per a ajudar als consumidors a l’adquisició del vehicle elèctric, com el Nissan LEAF i ara s’amplia també a la furgoneta elèctrica e-NV200, en les seues versions Combi i Evalia.

Nissan ajudarà amb un descompte directe de 5.500€ al comprador de qualsevol d’aquests vehicles fins al mes de desembre. Aquest Programa ja el va llançar Nissan a Espanya en 2018 amb objectiu de mantindre plans d’incentiu per a la transformació del parc espanyol cap a una mobilitat més sostenible i per a pal·liar l’efecte de la discontinuïtat dels plans llançats des del govern, a diferència de les iniciatives dels principals mercats europeus que sempre han advocat per l’estabilitat dels plans d’ajuda.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací