Alcalà sol·licita 200.000 euros a l’IVACE per millorar els accessos i la competitivitat del polígon industrial El Campaner

1346

Es recullen actuacions com la construcció d’un carril bici, instal·lació de càmeres de seguretat, millorar l’accessibilitat i crear una pàgina web

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha tramitat la sol·licitud una subvenció per valor de 200.000 euros -el màxim contemplat- de la línia d’ajudes de l’IVACE per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons industrials, amb l’objectiu de dotar de millors infraestructures i serveis al polígon industrial el Campaner i facilitar la connexió viària, de vianants i ciclista.

2602 accesos polígon“El polígon industrial El Campaner ha de millorar la seua competitivitat perquè més empreses s’interessen i s’instal·len en el nostre municipi”, ha explicat l’alcalde Francisco Juan. “Amb les actuacions previstes en aquesta sol·licitud d’ajudes, a més, millorariem la seguretat de les persones que acudeixen diàriament a treballar, ja que es crearien accessos més dignes i segurs, amb voreres més accessibles i carril bici”, ha destacat.

Les actuacions previstes actuaran sobre una superfície de 133.350 metres quadrats i consistiran en reformar la secció viària del carrer Baró Alcahalí (principal accés a la zona industrial des del nucli urbà) construint zones de vianants, així com la construcció d’un carril bici que es perllongaria als carrers del polígon. També està previst millorar l’accessibilitat de les voreres ja existents a la zona industrial i instal·lar càmeres de seguretat connectades a la Policia Local. S’ha redactat un projecte de restauració paisatgística de la bassa de laminació i de la zona verda ja existent i es contempla substituir les lluminàries per altres tipus LED amb major eficiència energètica. També s’identificaran els carrers i empreses del polígon amb noves retolacions.

Una altra qüestió important serà la de donar a conèixer El Campaner a través d’Internet, amb una eina web específic accessible des de la pàgina web de l’IVACE. Així, les indústries ja implantades podran captar nous clients i les noves empreses interessades a instal·lar-se podran conèixer quines parcel·les estan disponibles i quines són les seuss característiques.

La ratificació de la sol·licitud d’aquesta ajuda es tractarà en un ple extraordinari a celebrar el proper dijous 28 de febrer. “Esperem que l’ IVACE ens concedisca la totalitat de l’ajuda perquè seria fonamental per millorar el nostre polígon i que noves empreses s’instal·len a la localitat. Pensem que presentem un bon projecte i confiem que sabran valorar-ho”, ha finalitzat l’alcalde Francisco Juan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací