Vila-real llança la campanya Cuida’t en salut, amb eixides al balneari de Marina d’Or per quinze euros

1034

La primera ‘excursió’ tindrà lloc el 10 de març i ha obert ja el termini d’inscripcions per a completar les 100 places oferides

Actualitat Diària

La Regidoria de Sanitat i el Club de Proximitat de l’Ajuntament de Vila-real llancen una nova campanya d’eixides de salut al balneari de Marina d’Or, amb set activitats programades fins al mes de juliol i una capacitat prevista d’unes 100 persones en cada eixida. La primera d’elles, per a la qual ja s’ha obert la inscripció, tindrà lloc el 10 de març. Les eixides, sota el nom Cuida’t en salut, consisteixen en el trasllat a Orpesa amb autobús, amb entrada al balneari i dinar en el complex de vacances per tan sols 15 euros. A més, la campanya inclou una xarrada de salut i nutrició en cada eixida.

Després de la primera excussió del dia 10, Cuida’t en salut ha programat noves eixides els dies 24 i 31 d’eixe mateix mes. Posteriorment, la campanya es reprendrà en els mesos de maig i juny. Per a participar en el programa tan sols cal emplenar la instància corresponent i registrar-la a través de l’oficina municipal d’Atenció i Tràmits.

“Vila-real és una Ciutat de la Salut i de l’Esport; ens agrada cuidar-nos i cuidar dels nostres i, per això, llancem aquest paquet d’eixides, en col·laboració amb Marina d’Or, amb un preu molt reduït i un apartat importantíssim de formació nutricional, amb el qual pretenem ajudar  els vila-realencs i les vila-realenques a sentir-se millor, afavorint el benestar i la qualitat de vida”, assenyala la regidora de Sanitat, Silvia Gómez.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací