Peníscola posa en marxa noves millores en infraestructures esportives que arranquen en el camp de futbol Benet XIII

749

Ha suposat una inversió de prop de 300.000 euros i noves pistes de pàdel se sumaran a l’oferta esportiva de la localitat, en el recinte poliesportiu

Actualitat Diària

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola està duent a terme múltiples millores en les infraestructures esportives en aquest inici d’any, concretament, ja s’han iniciat els treballs en el camp de futbol Benet XIII.

En aquests moments, s’estan condicionant i pintant les grades al complet; també s’està treballant en la reforma dels lavabos públics que es troben en aquest recinte.

Aquestes millores arriben després de diverses obres en el mateix camp de futbol on l’àrea d’Esports “ha fet un esforç important” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha recordat la recent renovació de la gespa artificial, la reforma dels vestidors o la substitució de la bomba i sistema de reg de la gespa, així com l’habilitació del nou magatzem. Tot això ha suposat una inversió que ronda els 300.000 euros.

Pel que respecta a les noves pistes de pàdel que se sumaran a l’oferta esportiva de la localitat, en el recinte poliesportiu, París ha anunciat que ja s’ha habilitat el pressupost necessari per dur-les a terme, i ha recordat que les noves obres en el pavelló poliesportiu ja estan adjudicades. En les pròximes setmanes també està previst que s’executen les obres del frontennis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací