Alcalà reivindica un nou accés a l’AP7 “perquè la gratuïtat siga realment benificiosa per al nostre municipi”

743

L’Ajuntament ha sol·licitat, mitjançant declaració institucional aquesta mesura, així com permetre que els camioners puguen accedir al vial des de l’accés més proper

Actualitat Diària 

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha reclamat que el Ministeri de Foment tinga en compte la petició del municipi de comptar amb un nou accés de l’AP-7 al terme municipal d’Alcalà de Xivert, entre els actuals accessos de Torreblanca i Benicarló. Juan ha remarcat que “ens alegrem que l’AP-7 ja siga gratuïta però, davant d’aquesta circumstància positiva, ni la Generalitat Valenciana ni el Ministeri de Foment han estat a l’alçada perquè aquesta mesura siga el més beneficiosa possible per al nostre municipi ja que portem més d’un any reclamant un nou accés per al nostre terme municipal i no s’estan prenent mesure “. Aquesta mesura tindria repercussions molt positives, tant a nivell econòmic, al millorar l’accés al polígon industrial El Campaner -el que podria suposar la implantació de noves empreses- i de seguretat viària, a l’evitar haver de circular per la Nacional 340, que acumula diversos punts negres al seu pas pel municipi.

Al juliol de 2018, el consistori va aprovar una declaració institucional en què sol·licitava a la Generalitat Valenciana i al Ministeri de Foment la inclusió d’aquesta proposta en el Pla de Connexions a aplicar a partir de la liberalització de l’autopista. Per part de la Generalitat Valenciana es va contestar indicant que encara no s’havia convocat la comissió de seguiment de l’AP-7 entre la Generalitat i el Ministeri de Foment per estudiar les solucions per a la millora de la connectivitat. Des d’aquell moment, no s’ha tornat a rebre resposta, tot i que s’han remès nous escrits al respecte.

Des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, també s’insta el Ministeri de Foment a que deixe circular als transportistes locals per la Nacional 340 a la recerca de l’accés a l’AP-7 més proper ja que l’actual prohibició de circular per la Nacional 340 els obliga a haver de desplaçar-se fins a l’accés de Torreblanca, encara que tinguen més proper el de Benicarló-Peníscola, sobre tot en el sentit de la marxa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací