L’Ajuntament de Betxí incorpora una AODL per tramitar les subvencions de forma més àgil

711

La nova treballadora farà d’enllaç entre les xicotetes i mitjanes empreses per tal de fomentar la seua participació en el municipi i promoure la seua implicació.

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí acaba d’incorporar una Agent d’Ocupació i Dinamització Local (AODL) que s’encarregarà, entre d’altres, de tramitar les diverses subvencions que des del consistori s’estan gestionant en estos moments.  Així mateix, la nova treballadora farà d’enllaç entre les xicotetes i mitjanes empreses per tal de fomentar la seua participació en el municipi i promoure la seua implicació en esdeveniments com la ruta de la tapa, la setmana de la taronja, les fires solidàries i les diverses campanyes de promoció del comerç local.

Precisament la nova figura ha arribat a través d’una subvenció de la Conselleria d’Indústria comandada per Rafa Climent, que des de fa algun temps ha apostat decididament per este perfil per tal de dinamitzar les economies locals.  A través d’este programa, l’AODL estarà fins al pròxim estiu, amb possibilitat d’allargar el seu contracte en posteriors programes.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat satisfet per la nova incorporació “perquè era una de les propostes que des de fa temps portàvem al nostre programa electoral.  Pensem que la figura de l’agent és fonamental per al nostre poble, ja que pot dur a terme diversos projectes de foment de l’economia local que sense este perfil es fa molt complicat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací