Així funcionarà el Servei Esportiu Municipal d’Almassora en octubre

592

El consistori manté la decisió de no realitzar nous abonaments mensuals ni trimestrals

Actualitat Diària

El Servei Esportiu Municipal (SEM) ha elaborat el pla d’activitats que tornaran al seu curs a partir d’octubre. Esports recuperarà els cursos de pàdel i tennis, les classes de gimnàstica per a adults i crossfit funcional, la lliga local de frontenis i el senderisme. A més, diversos clubs locals d’handbol, futbol o bàsquet ja han començat la seua pretemporada en les diferents instal·lacions municipals.

La Regidoria d’Esports donarà preferència als alumnes inscrits la temporada passada en aquestes activitats i no realitzarà sortejos com en anys anteriors. D’altra banda, els cursets de natació (trimestre d’octubre – desembre suspés), les classes del SEM (en piscina i gimnàs) i la lliga local de futbol 7 s’ajornen fins a gener. Arribada la data, Esports valorarà si es poden reprendre totes aquestes activitats.

A més, el consistori manté la decisió de no realitzar nous abonaments mensuals ni trimestrals, també es manté l’abonament anual i l’accés d’usuaris amb l’entrada diària. A partir de setembre, el SEM estudiarà com gestionar els abonaments de l’any que ve.
Pel que fa a les activitats de gimnàstica per a adults i crossfit funcional, aquestes classes mantenen els mateixos dies i es traslladen al poliesportiu la Garrofera en un horari que no se solape amb els entrenaments dels clubs.

D’aquesta manera, el SEM assegura un espai major per a poder complir amb la distància de seguretat. Per tant, el grup de Boqueres passa al pavelló A des de les 15.00 a les 16.00 hores, el grup de Cardenal Cisneros canvia al pavelló B i el de ‘gent gran’ es trasllada al pavelló A, aquests dos últims mantenint l’horari que utilitzaven abans de la suspensió.

Pel que refereix als altres esports que reprenen la seua activitat, la lliga de frontenis anunciarà pròximament el seu inici i el torneig del Roser també tornarà a ser una cita important. A més, el senderisme iniciarà la seua campanya amb restriccions en l’aforament, 50% de capacitat en l’autobús dels desplaçaments, i tots els destins seran dins de la província de Castelló per a no realitzar trasllats interprovincials.

Pel que fa a la reserva d’instal·lacions que no es troben en el recinte de la piscina coberta, únicament es prestarà el servei de reserva per a les pistes de tennis, pàdel i frontenis. A més, totes les reserves de plaça per a les classes es realitzaran presencialment en l’oficina del SEM. D’aquesta manera, els membres del grup de gimnàs de demà han d’acudir de l’1 al 5 de setembre i el grup de vesprada i crossfit del 7 al 12 de setembre.

Els grups de tennis i pàdel podran reservar plaça telemàticament de l’1 al 15 de setembre i presencialment els dies 14 i 15 d’aquest mes. Els nous usuaris hauran d’esperar el seu torn fins al 21 de setembre de manera presencial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací