Bankia aprova 1.900 milions d’euros per a millorar el servei als agricultors i ramaders

751

L’entitat ha posat en marxa una xarxa de 380 oficines especialitzades en el negoci agro

Actualitat Diària

Bankia ha concedit quasi 1.900 milions d’euros en nou finançament al sector agro entre gener i juliol en el marc de la seua estratègia de potenciar aquesta línia d’activitat i de prestar un servei millor i més adaptat als agricultors i ramaders. L’entitat ha formalitzat un total de 7.291 operacions de xicotetes, mitjanes i grans empreses del sector en tota Espanya durant els set primers mesos de l’any.

El director de Negocis Agraris de Bankia, David Gómez, ha manifestat que el seu objectiu és respondre a les necessitats financeres dels agricultors i ramaders de tota Espanya perquè per a Bankia el sector agropecuari és estratègic i “volem continuar sent ací més en aquests moments tan complexos derivats de la pandèmia provocada pel coronavirus”.

En aqueixa línia, Bankia ha anunciat en les últimes setmanes la posada en marxa d’una xarxa de 380 oficines especialitzades en el negoci agro. L’entitat ha definit un nou model de distribució, a través d’una proposta de valor diferenciada, amb l’adaptació d’oficines en sis Direccions Territorials: Andalusia, València i Castelló, Castella i Lleó, Múrcia-Alacant, Castella-la Manxa-Extremadura i Nord.

A més, en aqueixes sis Direccions Territorials ha creat una nova direcció especialitzada en el sector agro.

Totes les oficines presentaran una senyalística pròpia i diferenciada de la resta de les sucursals de la xarxa i, sense deixar de prestar els serveis que venien oferint, comptaran a partir d’ara amb un equip especialitzat en el negoci agroalimentari, amb l’objectiu que Bankia siga l’entitat de referència per al sector.

A més de la gestió especialitzada en oficina, Bankia ofereix als professionals del sector la resta dels seus canals a distància perquè puguen dur a terme les seues gestions financeres sense necessitat d’acudir físicament a l’oficina. Per a això compte amb el servei ‘Connecta amb el teu expert’ i la possibilitat de realitzar gestions a través dels canals online, com la pàgina web o l’app mòbil.

D’altra banda, Bankia ha llançat recentment una eina digital per a facilitar l’accés d’agricultors i ramaders a les ajudes públiques dirigides al sector agropecuari que estiguen vigents a cada moment, ja siguen europees, nacionals, comunitàries o provincials.

L’eina és gratuïta i forma part Bankia Agro Digital, un nou espai en la web de l’entitat enfocat en exclusiva als professionals del sector. En aquest, a més de la plataforma de cerca d’ajudes, els usuaris podran trobar informació d’actualitat relacionada amb l’àmbit agroalimentari i guies específiques sobre digitalització, emprenedoria per a joves o fiscalitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací