Mercadona ven a el dia 2.000 perfums que combaten la pudor de cabells

628

Aquest producte es pot utilitzar tant en humit com en sec, les vegades que es vulguen i és apte per a tot tipus de cabells

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 2.000 perfumadors capil·lars ‘Hair Mist’ a el dia. Vaporitzat sobre el cabell, i no sobre el cuir cabellut i a una distància de 10/20 cm.-, combat la mala olor de cabells a causa del fum de tabac, la cuina, les olors del carrer, ambients tancats, o la suor.

Gràcies al seu format de 50 ml. és ideal per portar dins la bossa i aportar un olor a net que dura hores i es pot usar, tant en humit com en sec, tantes vegades com es vulga en tot tipus de cabell.

Entre els seus components destaca el D-Panthenol (Provitamina B5), que aporta hidratació i nutrició intensa de llarga durada a la cabellera; sense embrutar ni endurir el cabell.

L’envàs és mediambientalment sostenible i ha de reciclar-se retirant la pipeta i l’etiqueta abans de dipositar-lo al contenidor groc. La caixa de cartró que el conté s’ha d’introduir al contenidor blau. L’empresa Rofersam és el Proveïdor Totaler d’aquest producte que respon a una demanda de ‘El Cap’ (client) i que s’elabora en el seu centre de les Franqueses de Vallès, (Barcelona).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací