Vila-real congela els preus de la Guia Esportiva i farà un descompte del 10% als que continuïn sent socis de l’SME

610

Algunes activitats i classes canviaran d’escenari de la piscina Yurema Requena al CTE perquè es puguin respectar les distàncies i la ventilació

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

Vila-real ha presentat aquest matí la Guia Esportiva. Encara que aquest any estarà marcat per la crisi del coronavirus,  el Servei Municipal d’Esports ha programat un total de 3.310 classes des de l’1 d’octubre al 31 d’agost de 2021 i espera que els 8.000 socis amb els quals ara compta continuïn apostant per l’esport municipal en una activitat “tan important per a la salut”, com ha comentat l’edil d’Esports, Javier Serralvo.

D’aquesta manera i pel que fa als preus, Serralvo ha indicat que es congelen els mateixos que estaven l’any passat. Els socis que vulguin fer-se nous pagaran 130 euros, amb els respectius descomptes sense es compta amb el carnet jove, si s’és menor d’edat o major de 60 anys.

A més, els socis que continuïn i que tinguin el pagament domiciliat rebran un 10% de descompte de cara a aquest any esportiu, en contraprestació al tancament de les instal·lacions esportives municipals des del 12 de març per l’Estat d’Alarma i fins al 20 de juny, en la qual es va iniciar la desescalada esportiva.

Aquells que pel contrari vulguin que se’ls reemborsi els diners i no vulguin ser socis aquesta temporada se’ls retornarà, com ja s’ha produït en alguns casos.

Canvis d’ubicacions de les classes esportives

Serralvo, que ha estat acompanyat pel director del SME, José Ramón Cantavella, entén que es tracta de “un any diferent i d’una situació anòmala marcada per la distància de seguretat, la higiene i la ventilació”. És per això que el consistori habilitarà també el nou pavelló poliesportiu Campió Llorens perquè els clubs esportius puguin utilitzar-ho a partir de setembre i també obrirà la piscina Aquasalut perquè els més majors puguin fer ús de les activitats aquàtiques orientades a la salut.

D’altra banda i no menys important, algunes classes i activitats que se celebraven en la piscina Yurema Requena passaran al Centre de Tecnificació Esportiva (CTE). En aquest lloc a l’haver més espais, cada usuari “disposarà de fins a sis metres de distància”, ha indicat Cantavella.

Cal recordar que el consistori ha habilitat la residència del CTE com a hospital de campanya en cas que els brots de coronavirus dispararan els ingressos de pacients lleus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací