Turisme CV entrega a 604 empreses valencianes el distintiu digital del programa CreaTurisme

661

Aquest segell contribueix a augmentar el valor dels productes i a enfortir la competitivitat en el mercat

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana lliurament els distintius digitals del programa CreaTurisme a més de 600 entitats de la Comunitat Valenciana. En concret, 604 empreses adherides al programa CreaTurisme, que busca l’enfortiment de productes turístics altament especialitzats, segmentats i de base experiencial, reben aquests distintius.

D’aquesta manera, les empreses i entitats que compleixen amb els requisits per a estar dins de CreaTurisme reben els seus distintius digitals amb la finalitat d’augmentar el valor del seu producte en comptar amb una marca fàcilment distingible, a més d’enfortir la seua competitivitat en el mercat, dotar d’una imatge institucional als seus suports de comunicació i promoció ‘online’ i brindar més confiança als seus clients en estar adherit a un programa oficial de Turisme Comunitat Valenciana.

CreaTurisme és una iniciativa dividida en tres línies de producte: Mediterrani Cultural, Mediterrani Natural / Rural, i Mediterrani Actiu / Esportiu.

Cadascuna d’elles té al seu càrrec productes específics, com la Ruta de la Seda, agroturisme, cicloturisme i MTB, Territori Borgia, ecoturisme i turisme esportiu, entre altres, que han sigut prioritzats dins de l’estratègia d’enfortiment de competitivitat de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací