37 parcel·les de l’Hort del Mar de Benicarló esperen als seus nous usuaris

899

A partir d’avui, 6 de novembre, es poden presentar els formularis per a participar en l’adjudicació de les 27 parcel·les d’horta i les 10 parcel·les de jardineria ubicades a l’Hort de la Mar. Les sol·licituds es poden presentar fins al 9 de desembre.

Actualitat Diària

La Regidoria d’Agricultura ha obert avui mateix una nova convocatòria per a adjudicar les 37 parcel·les de l’Hort de la Mar, a les quals poden optar tant persones físiques com associacions.

Les persones o entitats interessades hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament el formulari que trobaran a l’annex de les bases o a les oficines de la Cambra Agrària, a través del qual optaran a cultivar una de les 27 parcel·les d’hort ecològic o una de les 10 parcel·les destinades a plantes ornamentals i jardineria.

caseta_marietesEn cas que el nombre de peticions siga superior a l’oferta de parcel·les, entraran en un sorteig que determinarà quins seran els usuaris que podran cultivar alguna de les parcel·les.

El termini de l’adjudicació és d’un any, tot i que es podrà prorrogar fins arribar a un màxim de tres anys.

La primera adjudicació de parcel·les es va fer l’any 2016, quan va obrir les portes l’Hort de la Mar, un espai d’agricultura urbana i ecològica de referència ubicat en un entorn privilegiat a la vora de la mar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací