Ascer i Ivace Internacional porten fins a França la marca paraigua Tile of Spain

567

Actualitat Diària

ASCER i IVACE Internacional, amb el suport de l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a París, organitzen demà dijous 7 de novembre a Lió un seminari sobre la ceràmica espanyola dirigit a arquitectes. L’esdeveniment té com a objectiu donar a conéixer als professionals locals la innovació i disseny del sector ceràmic espanyol, posicionant-lo com a avantguardista, innovador i tecnològic.

El seminari comptarà amb la conferència d’un integrant de l’estudi d’arquitectura Pich-Aguilera, amb una llarga trajectòria en l’ús de ceràmica espanyola en els seus projectes. Durant l’esdeveniment s’organitzarà una zona d’exposició de producte amb la participació de 6 empreses de Tile of Spain: Azulev, Bestile, Ceràmica Major, Cevica, Togama i Vives.

Tile of Spain a França

França compta amb un Pla País específic de promoció de Tile of Spain (marca paraigua de la ceràmica espanyola fóra de les nostres fronteres) que contempla activitats com una campanya de comunicació amb enviaments de dossiers de premsa, novetats d’empreses; distribució de la revista Ceraspaña en la seua versió en francés, etc.

França és la primera destinació d’exportació de la Ceràmica d’Espanya, amb vendes en 2018 per valor de 297,4 milions d’Euros (+7%). Entre gener i agost de 2019 les vendes han crescut un 7,3% respecte del mateix període de l’any anterior, aconseguint els 224,5 milions d’Euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací