50 joves de Benicarló participen en una activitat al Geriàtric de la localitat

791

L’activitat conjunta està emmarcada dins de la campanya Viu l’Estiu’, organitzada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Els joves, d’entre 14 i 17 anys, procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com d’Aragó.

Actualitat Diària

Un grup de 47 adolescents allotjat a l’Alberg Juvenil Sant Crist del Mar, en el marc del programa de l’IVAJ ‘Viu l’Estiu’, va participar ahir en una activitat conjunta amb residents del Centre Geriàtric Sant Bertomeu. L’activitat va servir per sensibilitzar els adolescents sobre les cures i la importància de les persones grans, per fomentar el voluntariat com a eina d’acció i canvi social i per oferir un espai de diàleg compartit entre adolescents i les persones grans.

6C9B4C2C-0591-4D73-9D6E-D7C42BFF5EF2A banda dels residents del Centre Geriàtric i dels 47 joves d’entre 14 i 17 anys, procedents tant de la Comunitat Valenciana com d’Aragó, l’activitat també va comptar amb la participació de cinc monitors, que coordinen les activitats del campament. Per part del Centre Geriàtric també van participar la tècnica d’animació sociocultural, la psicòloga i la treballadora social. També hi van assistir la regidora de Benestar Social i presidenta del Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Gemma Cerdà, i el regidor de Joventut, Fernando Jovaní.

Les activitats que van preparar els adolescents van consistir en jocs i dinàmiques diverses, que van ajudar els residents a treballar la memòria a curt termini, a banda de jugar a jocs de taula i realitzar un taller de manualitats. Aquestes van servir per augmentar la confiança entre els adolescents i els residents per ajudar a establir converses i fomentar el creixement personal tant d’uns com d’altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací