‘Activa Nules’ és el nom de la nova campanya de promoció de compres en el comerç local

752

Es faran sortejos de premis durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre per valor de 20.000 euros

Actualitat Diària

‘Activa Nules’ és el nom de la campanya de promoció de compres en el comerç local que es desenvoluparà al llarg dels mesos de setembre a desembre i a la que l’Ajuntament de Nules destinarà un total de 30.000 euros. En concret, es repartiran 20.000 euros en premis, 5.000 euros cada mes, i per a la seua promoció i difusió es preveu invertir 10.000 euros, “de fet aquesta campanya forma part de les mesures acordades en les taules tècniques de reconstrucció de Nules davant la Covid-19, i va enfocada tant al comerç local, als establiments d’hostaleria i de restauració, com a les persones autònomes que presten diferents serveis”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Per tant, poden adherir-se a la campanya tots els comerços i empreses que ho desitgen. De manera, que el termini per a inscriu-se és el 22 d’agost i es pot fer per correu electrònic eva.prades@nules.es, cridant al número de telèfon 964 67 00 01 (ext.416) o presencialment en l’Agència de Desenvolupament Local de l’ajuntament.

Així doncs, els premis consistiran en 50 vals de 100 euros cadascú per a consumir en els comerços adherits a aquesta campanya. Per a participar les empreses faran entrega als seus clients d’un passaport que s’haurà de segellar per 10 comerços o negocis diferents, per compres de 10 euros mínim, que tinguen en els seus locals el distintiu “establiment col·laborador”. Una vegada complimentat es dipositarà en l’urna que s’instal·larà als baixos de l’ajuntament en horari d’atenció al públic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací