‘Activa Nules’, la campanya comercial amb la qual es pretén fomentar les compres als negocis locals

595

Es desenvoluparà al llarg dels mesos de setembre a desembre i es repartiran 20.000 euros en premis, 5.000 euros cada mes

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules llança la campanya “Activa Nules” amb la que es vol promocionar les compres en el comerç local. Així doncs hui s’ha presentat la cartelleria amb la que es donarà difusió entre la ciutadania, a més també es portarà a terme una destacada promoció en diferents mitjans de comunicació i en xarxes socials.

Cal recordar que la campanya es desenvoluparà al llarg dels mesos de setembre a desembre i es repartiran 20.000 euros en premis, 5.000 euros cada mes, i per a la seua promoció i difusió es preveu invertir 10.000 euros. Per tant la quantia total que es destina a aquesta campanya és de 30.000 euros.

Així doncs, els premis consistiran en 50 vals de 100 euros cadascú per a consumir en els comerços adherits a aquesta campanya. Per a participar les empreses faran entrega als seus clients d’un passaport que s’haurà de segellar per 10 comerços o negocis diferents, per compres de 10 euros mínim, que tinguen en els seus locals el distintiu “establiment col·laborador”. Una vegada complimentat es dipositarà en l’urna que s’instal·larà als baixos de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

Per tant, poden adherir-se a la campanya tots els comerços i empreses de Nules que ho desitgen. I es pot fer per correu electrònic eva.prades@nules.es, cridant al número de telèfon 964 67 00 01 (ext.416) o presencialment en l’Agència de Desenvolupament Local de l’ajuntament.

De fet aquesta campanya forma part de les mesures acordades en les taules tècniques de reconstrucció de Nules davant la Covid-19, i va enfocada tant al comerç local, als establiments d’hostaleria i de restauració, com a les persones autònomes que presten diferents serveis.

L’Alcalde de Nules, David García, comenta al respecte que “és una campanya molt important que engloba tant al comerç local, establiments d’hostaleria de tot tipus, a xicotetes empreses com a persones autònomes. Per tant, considerem que és una de les campanyes més ambicioses que s’han portat a terme des de l’ajuntament”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací