Nissan ofereix als conductors del LEAF elèctric una final de la UEFA Champions League per a recordar

741

100 afeccionats afortunats assistiran a la festa que se celebrarà per a veure el partit en un autocinema, la qual cosa els permetrà acostar-se a l’acció

Actualitat Diària

Nissan aportarà emoció elèctrica a la final de la UEFA Champions League oferint a un afortunat grup de conductors de Nissan LEAF una experiència a distància durant el dia del partit. Atés que, enguany, els afeccionats no podran assistir en persona al partit, Nissan està preparant un autocinema per a 50 propietaris del LEAF, els cotxes del qual s’aparcaran en formació d’equip davant d’una pantalla gegant, la qual cosa els permetrà acostar-se a l’acció, però mantenint la distància de seguretat. Aquesta festa se celebrarà en un lloc sense revelar que es comunicarà només als afeccionats triats, i cadascun d’ells podrà portar un acompanyant.

Entre els assistents estarà el propietari del LEAF número 5000 venut a Portugal i llegenda de la UEFA Champions League, Nuno Gomes, que participarà en una presentació exclusiva. Els afeccionats també podran fer-se fotos exclusives amb la copa de la UEFA Champions League abans que siga traslladada a l’estadi, i tot això amb les màximes mesures higièniques.

És la sisena temporada de Nissan com a patrocinador automobilístic oficial de la UEFA Champions League, el major esdeveniment esportiu anual del món. Gareth Dunsmore, vicepresident de Comunicació de Màrqueting, Serveis de Cotxes Connectats i Experiència del Client de Nissan Europa, ha comentat: “Portem sis temporades electrificant la final de la UEFA Champions League. Enguany, estem més motivats si cap per aportar emoció a l’esdeveniment. No hi ha res que puga comparar-se a l’emoció d’estar en l’estadi, però esperem poder oferir la segona millor opció als propietaris del LEAF”.

A més de celebrar la festa de la final, Nissan exhibirà el trofeu de la UEFA Champions League per tota Lisboa i fins a l’Estadi dona Llum a bord del seu cotxe elèctric d’alt rendiment, el Nissan LEAFNISMO RC.

La final també suposarà el primer gran esdeveniment en el qual apareixerà el nou logotip de Nissan, presentat fa tan sols unes setmanes juntament amb el nou crossover elèctric Nissan Ariya. Tant el nou logotip com el Ariya seran els elements centrals durant les activitats que Nissan celebrarà al llarg del cap de setmana a Lisboa, la Capital Verda Europea de 2020.

Ja hi ha més de 5000 LEAF circulant per les carreteres portugueses des del seu llançament en 2010, per la qual cosa els conductors lusitans del VE Nissan eviten l’emissió de més de mig milió de tones de CO₂ a l’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací