22 pojectes en ‘Recerca Científica enfront de la COVID-19’ de Fundació Eurocaja Rural

517

Actualitat Diària

La Fundació Eurocaja Rural ha tancat la convocatòria de la tercera categoria de les seves ‘Ajudes Socials Enfront del COVID-19’, en concret la relativa a ‘Recerca Científica enfront de la COVID-19’, a la qual opten finalment un total de 22 projectes.

Totes les iniciatives presentades actuen en les següents línies de treball: investigadors, laboratoris i institucions que promouen la recerca científica contra la COVID-19.

A aquesta categoria han concorregut projectes promoguts per institucions públiques, particulars i alguna entitat privada, dirigits a la recerca d’aquesta malaltia en diferents àmbits: tractament per a malalties concretes i les seves complicacions pel virus, estudis sobre els seus efectes, identificació de perfils, pronòstics, i determinants de l’evolució clínica en Covid-19, etc. Totes les recerques presentades tenen la característica que poden ser aplicades en un moment donat a la població en general.

Respecte a la procedència de les entitats que han sol·licitat aquestes ajudes, detallar que el seu origen es troba a Conca, Guadalajara, Ciudad Real, Albacete, Barcelona, Alacant i en major mesura Madrid (6 iniciatives) i Toledo (9 projectes en total).

En els pròxims dies, la Fundació Eurocaja Rural farà públics els projectes guanyadors que seran impulsats amb una d’aquestes ‘Ajudes Socials’, en total 5 ajudes de 4.000 euros cadascuna, valorant factors com el nombre de beneficiaris potencials; la situació de necessitat del col·lectiu que es beneficiarà de les ajudes; o la viabilitat del projecte.

Obert ja el termini per a la categoria ‘Ocupabilitat’

Una vegada finalitzat el citat termini, la Fundació Eurocaja Rural té actualment activa la presentació de projectes per a la categoria ‘Ocupabilitat’, que conclourà el 30 de novembre. La web habilitada per a la presentació de projectes és https://eurocajarural.fun

Els criteris per a l’admissió o validació de projectes són varis, com que l’impulsor del mateix tingui el seu domicili personal o domicili social en l’àmbit d’actuació de Eurocaja Rural (Castella-la Manxa, Madrid, Comunitat Valenciana, Murcia o província d’Àvila), o que el projecte es desenvolupi en aquests territoris.

Una vegada conclòs el termini de ‘Ocupabilitat’, restaria únicament per conèixer al desembre els projectes vinculats a la categoria ‘Entorn Rural’.

En total, seran 100.000 euros els que s’atorgaran dins d’aquest programa, premiant a un total de 45 projectes d’entre tots els presentats, amb la finalitat d’ajudar als qui més el necessiten.

Les ‘Ajudes Socials Enfront del COVID-19’ s’emmarquen dins del programa ‘Solucions Socials’, que Eurocaja Rural va presentar el mes d’abril per a combatre els efectes de la crisi econòmica, social i sanitària derivada de la pandèmia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací