El civisme i les estrictes mesures sanitàries possibiliten la celebració del XVIII Festival Internacional d’Hondarribia

668

Tindrà lloc el proper 30 d’agost al saló gòtic de la fortalesa del Papa Luna de Peníscola

Actualitat Diària

La diputada provincial, Ruth Sanz, ha destacat la “decidida aposta per la cultura segura” que en plena pandèmia està realitzant la Diputació de Castelló “per a, malgrat les restriccions que imposen els protocols sanitaris, mantindre una programació de qualitat al castell del Papa Luna“. Un “important esforç” que ofereix “excel·lents resultats”, gràcies al bon fer de la directora del recinte, Ester Forner, i de tot el seu equip, que ha resultat decisiu perquè a partir de demà i fins al dia 30 d’agost es puga celebrar en el saló gòtic de la fortalesa el XVIII Festival Internacional d’Hondarribia de guitarra. La diputada recorda que és el tercer esdeveniment d’aquestes característiques que acull el castell “en un estiu molt complicat”, després de la celebració del Festival de Teatre Clàssic i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca.

Ruth Sanz ha assenyalat que “en la Diputació hem tingut clar des de l’inici de la pandèmia que enguany el suport als pobles de la província resultava molt més decisiu que de costum, també des del punt de vista cultural i turístic”. Per això, “des del primer moment ens hem posat a la disposició del ajuntament de Peníscola perquè puga mantindre la seua habitual potent oferta cultural estival”.

“Del que es tracta”, afegeix la diputada, “és d’anar recuperant d’una manera segura l’activitat en tots els camps perquè no ens podem resignar a viure en una nova realitat sense oci, sense cultura i sense activitat econòmica”. Per això, “continuem treballant perquè tot estiga a punt al castell de cara a la celebració d’un quart esdeveniment cultural el mes de setembre: el XXXVI Cicle de Concert de Música Clàssica Ciutat de Peníscola“.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací