S’incrementa la participació en el XIII Concurs de Teatre en Valencià de Borriana amb sis comissions falleres 

796

La falla Barri La Mercé inicia les representacions aquest divendres 4 de gener a les 22.30 i s’estendran fins a final de febrer  

Actualitat Diària

El Teatre Payà acollirà un any més el Concurs de Teatre en Valencià dels Falles de Borriana en la qual participaren sis comissions falleres. Un increment en la participació que portarà a allargar les representacions fins a finals del mes de febrer.

La Regidoria de Cultura i Festes celebren la tretzena edició del concurs en el qual les comissions falleres interpretaren sobre l’escenari els diferents “sainets” que han preparat per a l’ocasió. Així doncs, la falla Barri La Mercé serà la primera a pujar a l’escenari del Teatre Payà aquest divendres 4 de gener a les 22.30 hores amb l’obra “El Miracle de l’Elixir”. Una comissió que torna després d’uns anys d’absència al concurs per a acollir un espectacle teatral valencià, amb una única sessió.

Li seguirà el cap de setmana de l’11 de gener la falla Caçadors que presentarà l’obra ‘Cascarrabies’, el divendres 18 de gener serà la comissió de la falla Barri La Vila els que pujaran a l’escenari per a presentar ‘El tio estraperlo’. Sense descans en els caps de setmana següent, el 25 de genere estrenarà l’obra ‘Malpensa i no entertaràs’ la falla Societat Centre Espanya, i el divendres 1 de febrer, en plenes festes de Sant Blai, serà el torn de la comissió de la falla Barri d’Onda amb el espectacle ’50 ombres de Vell’. Després d’aquestes cinc representacions, les activitats de Sant Blai traslladaren el concurs fins al divendres 22 de febrer, en el qual la falla Plaça Chicharro posarà el punt i final amb l’obra “Espectacles El Templat”.
Així doncs, sis comissions falleres optaren als premis del concurs de Teatre en Valencià que s’entregaren en el mateix escenari de les representacions el diumenge 10 de març, previ a la celebració de la setmana fallera.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací