L’Ajuntament d’Almassora obre demà la votació per als pressupostos participatius de 2020

624

Inclouen propostes en el nucli urbà i la platja valorades en 200.000 euros

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora obrirà demà a la ciutadania les votacions dels pressupostos participatius de 2020 valorats en 200.000 euros. Les propostes elaborades des del consistori aborden dos conceptes: inversions i millora de serveis. Dins de cada bloc, el veïnat prioritzarà les que considere més urgents. El termini de votació estarà obert entre aquest dimarts 15 i el dimarts 29.

Les regidores d’Urbanisme i Participació Ciutadana, Carmina Martinavarro i María Luisa Renau, respectivament, han tancat les propostes perquè siguen els residents els qui voten durant 15 dies aquelles que més s’adapten a les seues pretensions. El document que demà estarà a la disposició del veïnat per a la votació inclou actuacions en el nucli urbà i la platja d’Almassora.

En el capítol d’inversions figuren: millorar l’accessibilitat de la plaça Botànic Calduch i el seu entorn, executar millores a l’interior de la plaça Botànic (arbratge, pipican, enllumenat…), crear zones esportives en parcs i millorar la senyalització en la zona per als vianants del passeig marítim.

D’altra banda, les propostes en matèria de serveis estan dirigides al districte marítim: reparar les voreres dels camins Om Blanc i Catalans, dotar de més zones de reciclatge a la platja (amb incidència en les zones més poblades) i millorar la seguretat per als vianants en el camí Benafelí.

Igual que l’any passat, l’Ajuntament distribuirà urnes en edificis municipals i habilitarà un apartat en la pàgina web i un altre en l’APP municipal Almassora per a facilitar el vot en línia. En cas de preferir depositar els vots en suport paper, les urnes estaran a la disposició del veïnat en: edifici del consistori, biblioteca municipal, Casa de la Música, piscina municipal, Ateneu Jove, retingues de la Policia Local de la platja i els centres socials de Corell, Fàtima i Sant Felip.

El consistori recorda a les persones que participen en la votació que han de puntuar d’1 a 3 les actuacions que consideren més importants de cada bloc. El número 1 indicarà la més necessària. En l’apartat ‘Inversions’ han de prescindir del projecte que valoren menys urgent i distribuir els punts entre les altres tres inversions que, en la seua opinió, consideren més apropiades.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací