La Vilavella acull la representació del ‘Reino del León’ aquest cap de setmana

842

L’Ajuntament presenta dissabte que ve a les 18h aquest musical en la coberta de les instal·lacions esportives municipals

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vilavella presenta el musical ‘El Reino del León’, una obra benèfica ambientada en la sabana africana i que serà representada el pròxim dissabte 4 de gener a les 18h en la zona en la coberta de les instal·lacions esportives municipals. El cost de les entrades té el simbòlic preu d’1 € per persona, tota la recaptació de l’obra es destinarà a l’Associació de l’Alzheimer AFA Província Castelló. Les entrades es podran adquirir de forma anticipada en el mateix Ajuntament de la Vilavella i posteriorment en finestreta.

La Vilavella , 'Reino del León' ,  cap de setmanaL’obra

“El Reino del León és un musical que ret homenatge a la exitosa i emblemàtica història de “El Rey León”; una adaptació del Cicle de la Vida que manté els vertaders valors sobre l’amor i l’amistat. Es tracta d’una magnífica posada en escena ambientada en la sabana africana amb coreografies originals executades magistralment i les veus en directe interpretant els mítics temes musicals amb tots els canvis de vestuari de diferents animals per a cada escena, converteixen este espectacle en una cosa màgica i espectacular.

Un experimentant elenc, conformat per 14 artistes entre actors i ballarins, dóna vida als personatges originals, incloent-hi, a més, l’aparició de les “temibles hienes”, que ens aporten un tint còmic inesperat. L’obra consta de 75 minuts perfectament estructurats amb subtils transicions d’escenes i ràpids canvis de vestuari, adaptades al públic més xicotet, permeten un desenvolupament amb molt de ritme de principi a fi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací