La incertesa econòmica marcarà les rebaixes de gener segons els experts

908

Enguany, els espanyols es gastaran en rebaixes 96,34 euros de mitjana, tres euros menys que fa un any. Si comparem les dades d’enguany amb els de 2019, tres comunitats (Navarra, País Basc i Comunitat Valenciana) repetiran el pressupost mentre que les altres 16 comunitats baixaran els diners que destinaran a les rebaixes. Madrid (-8,87 euros) és on més cau la despesa en comparació amb fa un any.

“Existeix una clara relació econòmica, ja que aquesta tendència s’està veient en el consum dels últims mesos i fins i tot ja s’ha assenyalat en algunes anàlisis preliminars sobre la despesa nadalenca. Hi ha incertesa, tant en clau interna com externa, que fa que estalviem més i gastem menys i es trasllade també a les rebaixes”, assenyala Antonio Gallardo, expert financer de iahorro.com.

Actualitat Diària

Les rebaixes d’hivern ja són ací. Un any més, Madrid dóna el tret d’eixida al període de rebaixes amb descomptes des del 2 de gener. La següent comunitat a sumar-se a les rebaixes és Aragó (el 6 de gener), la resta el faran el 7 de gener a excepció de la Comunitat Valenciana i Astúries que esperaran fins al 8 de gener.

Segons l’enquesta de iahorro.com sobre ‘quant gastaran els espanyols en rebaixes’, el pressupost per persona enguany serà de 96,34 euros. Aquesta quantitat és exactament 3 euros inferior a la despesa de l’any passat (99,34 euros). Per què baixa en 2020 el pressupost per a les rebaixes dels espanyols? “Existeix una clara relació econòmica, ja que aquesta tendència s’està veient en el consum dels últims mesos i fins i tot ja s’ha assenyalat en algunes anàlisis preliminars sobre la despesa nadalenca. Hi ha incertesa, tant en clau interna com externa, que fa que estalviem més i gastem menys i es trasllade també a les rebaixes”, assenyala Antonio Gallardo, expert financer de iahorro.com.

Els ciutadans que més diners gastaran en rebaixes són els bascos amb un pressupost mitjà de 113,93 euros per persona. Els que menys gastaran enguany són els gallecs amb un pressupost de 82,45 euros. Si comparem les dades d’enguany amb els de 2019, tres comunitats (Navarra, País Basc i Comunitat Valenciana) repetiran el pressupost mentre que les altres 16 comunitats baixaran els diners que destinaran a les rebaixes. Madrid (-8,87 euros) és on més cau la despesa en comparació amb fa un any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací