La Jornada Vilaemprèn torna a la BUC amb un nou format i amb el comiat de 14 dels beneficiaris d’Avalem Joves+

Serà 16 de març i hi haurà conferències com la d'Enric Lladó, els premis del concurs ‘Elevator Pitch’ i diplomes als beneficiaris del programa

1204

La Biblioteca Universitària del Coneixement acollirà el 16 de març la sessió, en la qual els participants d’Emcuju exposaran la seua experiència, es parlarà sobre casos d’èxit i hi haurà conferències com la del consultor expert internacional en Pragmàtica de la Comunicació Enric Lladó i el lliurament dels premis del concurs ‘Elevator Pitch’, a més de l’entrega dels diplomes als beneficiaris del programa. Les inscripcions estan obertes a tots els públics

ActualitatDiària/S.N.

Vilaemprèn torna per quart any a Vila-real el 16 de març i ho farà amb diverses novetats i un nou format, com ha anunciat aquest matí el regidor d’Economia, Xavi Ochando. La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) tornarà a acollir la Jornada que servirà per a acomiadar a 14 dels 55 beneficiaris dels programes Avalem Joves+ de la Generalitat, concretament als de la línia Emcuju, en la qual han estat set mesos de pràctiques a l’Ajuntament demostrant el seu talent i adquirint experiència amb aquesta primera oportunitat laboral. “La pionera Vilabeca ha anat més enllà, amb una inversió de més de dos milions per part de l’administració autonòmica, la més alta en la província i la tercera en la Comunitat per darrere de València i Alacant, procedents del Servef i el Fons Social Europeu”, ha apuntat. L’esdeveniment comptarà amb el suport d’entitats com la Cambra de Comerç de Castelló, la Fundació Globalis, el Pacte per la Ceràmica, el CEEI, Efecte Vila-real o Adavi, que durant tota la jornada assessoraran en els seus estands a qui ho necessite, ja que la inscripció està oberta per a tots els públics.

D’aquesta manera, els 14 beneficiaris, a més de tindre el seu primer contacte amb el món laboral, també s’han format per a potenciar les seues habilitats professionals i personals, “gràcies a la col·laboració de Gmajúscula, Globalis i la Cambra de Comerç, que els ha oferit cursos molt potents de gestió del temps i entrevistes de treball”. Tal com remarca l’edil, l’objectiu de la jornada és promoure i activar els joves professionals de la ciutat, ja que “és un esdeveniment obert i participatiu que comptarà amb conferències, tallers i taules redones amb les quals gaudiran d’una experiència enriquidora”.

La sessió començarà a les 9.30 hores i mitja hora després tindrà lloc la master class del consultor expert internacional en Pragmàtica de la Comunicació Enric Lladó, sota el títol ‘Troba el teu treball perfecte’. Després de la pausa, en la qual col·laboraran els alumnes del programa de formació i ocupació T’Avalem, se celebrarà una taula redona, protagonitzada per joves que han passat per l’anterior programa Vilabeca, que mostraran casos d’èxit, i es presentaran les experiències i l’evolució professional dels participants d’Avalem Joves. Tot seguit es lliuraran els diplomes a tots.

A les 16.00 hores es reprendrà la jornada, amb el lliurament de premis del concurs Vilaemprèn Elevator Pitch, que “ofereix un minut perquè qui ho desitge puga exposar el seu projecte innovador –prèvia inscripció- i un jurat format per sis empreses, a més del públic, decidiran qui són els premiats en les diferents categories. Hi haurà un guardó al Millor Professional Junior, per a la millor presentació personal; el premi Innova Vila-real, a la millor idea per a la ciutat, i el premi Empresa Juny, a la millor jove empresa. La clausura serà a càrrec del tècnic superior en activitats físic-esportives de Vila-real Abel García Arcas, que oferirà el taller ‘Emprendre amb flexibilitat’.

“Esperem que siga un nou èxit i que la gent s’anime a assistir a aquest esdeveniment gratuït, per al qual caldrà inscriure’s en la web https://vilaempren.com/inscripcions i consultes i més informació a través de jornadavilaempren@gmail.com, i en/ i cridant als telèfons 655 809 933 i en el 964 536 101, a més de la web principal de l’esdeveniment https://vilaempren.com/ o agraïsc als alumnes-treballadors la implicació amb la qual han treballat en aquesta etapa i també als treballadors municipals, ja que sense ells no haguera sigut possible”, conclou.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací