El Ministeri d’Interior desatén la petició de l’alcalde d’Onda de reunir-se per la nova caserna

1262

Huguet lamenta que cap polític haja donat la cara i assegura que seguirà reclamant la construcció d’una nova infraestructura que permeta a la Guàrdia Civil treballar en unes condicions dignes

Actualitat Diâria

El Ministeri de l’Interior ha desoït la petició de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, per a establir una reunió en la qual es puga tractar l’estat de precarietat que presenta actualment la caserna de la Guàrdia Civil a la localitat i la necessitat d’escometre les obres de noves instal·lacions per a donar un millor servei. “Des del consistori vam sol licitar una reunió, el passat 5 d’octubre del 2017, amb la Direcció general de Guàrdia Civil per a explicar-li la situació de la caserna de la Benemèrita a Onda, ja que pensem que es pot solucionar el problema sempre que hi haja voluntat política.

Ens ha respost un tècnic del Ministeri de l’Interior explicant que el director general no té cap data disponible a curt termini per a atendre’ns i ens emplaça a una trobada amb el Cap de la Zona de l’Institut Armat”, ha explicat Huguet.

L’alcalde ha indicat que “agraïm la resposta, encara que arribe quatre mesos després, però lamentem que el Ministeri, concretament els seus responsables polítics, es desentenguen d’una situació que està provocant que els agents de la Guàrdia Civil que treballen a Onda i les altres poblacions, ho facen en condicions precàries i en una situació que no resulta gens favorable” i ha afegit que “anem a seguir insistint en la nostra sol·licitud d’unes instal·lacions dignes per a les persones que treballen per la nostra seguretat. Des d’ací m’agradaria reiterar l’agraïment als agents, tant al responsable tècnic que ens ha donat resposta des del Ministeri, com als que treballen en aquesta zona per la seva gran labor”.

Huguet ha conclòs dient que “no és de rebut que cap polític vulga saber gens del tema i que s’escuden en els agents que treballen a la Direcció general o a la ‘Jefatura de Zona’ per a no donar la cara. Nosaltres anem a seguir reclamant el que li correspon a Onda i a les poblacions veïnes i unes condicions dignes per als agents de la Benemèrita que estan destinats en aquesta zona”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací