Arranca sant Pasqual 2019 a Vila-real amb foc i pólvora i sense la Crida que serà a la vesprada de forma experimental

921

L’Obertura de la festa al jardí de Jaume I ha comptat amb volteig de campanes i descàrrega de coets per part de la pirotècnia Martí. Reina, dames i corporació municipal encapçalats per l’alcalde, José Benlloch, han arribat a l’espai amb la colla de tabaleters i dolçainers El Trull. Seguidament ha sigut la Inauguració del Recinte de la Marxa ubicat a l’avinguda d’Europa.

Actualitat Diària/S.N.

Primer dia de festes oficial a Vila-real amb un clima especial, ja que a més de la pujada evident de les temperatures que molts penyistes agraeixen per a gaudir de les festes al cent per cent, aquesta nit ha sigut l’inici de la campanya electoral per als eleccions municipals i europees, encara que els partits polítics prometen deixar-la de banda durant els festejos patronals. 

10-05-2019 Ford Festes

La reina i dames, juntament amb el regidor de Festes, Diego Vila, i el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, han posat aquest matí amb el concessionari de vehicles Ford, col·laborador de la Junta de Festes.

El matí s’ha desenvolupat de forma diferent al que estava acostumada la població anys enrere i és que al migdia solia celebrar-se la Crida de la Festa des de la Plaça Major, un acte molt simbòlic, ja que es llig el pregó de Batiste Carceller per part d’una persona i entitat rellevant per al món festiu, aleshores, en ser horari laboral, no congregava a molta gent en la plaça. Perquè siga per tant un acte més multitudinari enguany s’ha traslladat de forma experimental a la vesprada.

l al matí de hui ha tingut lloc, a les 13.00, l’Obertura de la festa al jardí de Jaume I, amb volteig de campanes i descàrrega de coets per part de la pirotècnia Martí. Reina, dames i corporació municipal encapçalats per l’alcalde, José Benlloch, han arribat a l’espai amb la colla de tabaleters i dolçainers El Trull.

Carmen Rubert, Àgata Martínez, Bàrbara Martínez, Isabel González i Tania Ripollés s’han mostrat emocionades, nervioses y expectants en el moment de prendre la metxa. Aquest ha sigut sense dubte l’acte més important del matí.

Seguidament ha sigut la Inauguració del Recinte de la Marxa ubicat a l’avinguda d’Europa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací