La Junta Electoral obliga a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó a suspendre les jornades de portes obertes a Sant Josep

843

Les vora 800 persones afectades poden contactar amb les taquilles i rebran una nova data per a realitzar la visita gratuïta

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó es veu obligat a suspendre les jornades de portes obertes de les Coves de Sant Josep des d’esta vesprada (10 de maig) per decisió de la Junta Electoral davant la denúncia presentada pel PP. Les vora 800 persones afectades poden contactar amb les taquilles i rebran una nova data per a realitzar la visita gratuïta per a conéixer la nova il·luminació a partir del 27 de maig. Sentim les molèsties que puga generar esta qüestió aliena al govern municipal.

Les jornades de portes obertes s’han programat durant el mes de maig, una vegada finalitzades per complet les obres de canvi d’il·luminació i l’obertura al públic del tram de la galeria seca que es visita a peu, i tan sols una setmana després de la reobertura de les Coves de Sant Josep després del seu tancament provisional per la pujada del nivell de l’aigua per les pluges i de la finalització dels dies especials de Pasqua.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací