Vila-real no descarta que les festes de la Mare de Déu de Gràcia puguen celebrar-se al setembre

676

Actualitat Diària

Vila-real encara no ha pres una decisió de si celebrarà o no les festes en honor a la seva patrona la Mare de Déu de Gràcia, que al principi s’haurien de dur a terme del 4 al 13 de setembre.

Després de suspendre les festivitats de Sant Pascual al maig per la crisi sanitària del coronavirus, l’alcalde José Benlloch, ha anunciat en el ple ordinari de juny que “apurarem fins al final”. “El fàcil seria dir que no tindrem festes com han fet altres municipis, però la pandèmia és molt canviant i nosaltres ens creiem les nostres festes, per la qual cosa l’objectiu és organitzar-les”.

Benlloch assegura que el consistori treballa amb la Junta de Festes i la Comisió de Penyes per a organitzar els actes i que si no se celebren finalment “serà perquè no ens deixen”. “Les festes generen treball, economia i alegria, entre altres coses, que és el que els nostres veïns necessiten després d’un temps tan dur”.

En aquesta mateixa línia s’ha pronunciat el regidor de festes, Diego Armando Vila. L’edil socialista ha indicat que “sabem que no podrem fer les festes com sempre, sense actes multitudinaris, però estem treballant a organitzar actes diferents perquè la ciutadania pugui gaudir sempre que se segueixin les mesures indicades per les autoritats sanitàries”.

Tant Benlloch com Vila han incidit en què durant la jornada del dimecres, Vila-real serà una de les ciutats que participin en la reunió que presidirà Ximo Puig en el Palau de la Generalitat sobre els nous protocols dels bous pel carrer.

Cal destacar que la pandèmia sembla estar finalment controlada a Vila-real, que no ha detectat cap cas positiu per coronavirus en els últims quinze dies.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací