La Diputació de Castelló reobrirà el dilluns 6 de juliol les sis Oficines d’Assessorament a Municipis (OFISAM)

772

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló reobrirà el dilluns 6 de juliol les sis Oficines d’Assessorament a Municipis (OFISAM) que té repartides al llarg del territori i que donen suport i assistència als ajuntaments amb menor capacitat econòmica i de gestió de la província.

El diputat de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha explicat que, per a fer-ho possible, s’han adaptat les instal·lacions a la nova realitat del coronavirus. Així doncs, s’han instal·lat cartells informatius per a recordar les mesures de prevenció, panells protectors i punts d’higiene de mans per a garantir la seguretat i la salut tant del personal dels centre com dels usuaris.

Huguet ha explicat que, tot i que la represa de l’atenció al públic es produirà en breu, “això en cap cas ha significat que s’aturara el servei als municipis, els quals han continuat sent atesos per la plantilla de la casa durant l’Estat d’Alarma a través del teletreball en qüestions d’àmbit administratiu, jurídic, econòmic i informàtic”. Cal destacar que amb el pas a la fase 1 de la desescalada es va iniciar la tornada dels empleats de les oficines i secretaris municipals als seus llocs de treball, que es culminarà amb la reobertura de les OFISAM i del registre el pròxim dilluns.

La xarxa d’oficines d’assessorament a municipis està formada per sis espais situats a Morella, Traiguera, Benassal, Onda, Montanejos i Segorbe. L’horari d’atenció serà l’habitual, però es requerirà sol·licitar prèviament la cita per a no col·lapsar el servei.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací