Vila-real celebra la Fira de l’Estudiant en el recinte de congressos

308

L’objectiu es donar a conéixer les ofertes formatives d’FP integrada

Actualitat Diària

Vila-real celebra aquest dimecres 3 de maig la tercera edició de la Fira de l’Estudiant, un certamen impulsat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vila-real i orientat a reunir en un mateix espai totes les opcions formatives i eixides laborals a l’abast dels estudiants. La fira ofereix enguany una versió ampliada, ja que en el mateix recinte del Centre de Congressos, Fires i Trobades se celebrarà també la I Fira comarcal d’FP, impulsada per la Generalitat Valenciana, a través dels consells territorials d’FP de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de donar a conéixer les ofertes formatives d’FP integrada i donar difusió a aquests itineraris formatius i professionals.

Així, la Fira de l’Estudiant de 2023 se centrarà principalment en l’FP dual, però també hi haurà estands sobre mobilitat a Europa, universitats, formació no reglada, itineraris formatius… La fira està dirigida a estudiants de 3r i 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius i universitaris, a més de mares i pares, professors, o qualsevol persona interessada a informar-se en aquest àmbit.

En tractar-se d’un certamen doble, que uneix la Fira de l’Estudiant amb la I Fira comarcal d’FP, està prevista l’assistència d’estudiants no sols de Vila-real sinó també d’altres municipis de l’entorn i de les comarques de la Plana Baixa, l’Alcalatén, l’Alt Maestrat i Alt Millars.

La fira se celebrarà aquest dimecres 3 de maig en el Centre de Congressos, Fires i Trobades, amb horari de 9.00 a 19.30 hores i entrada gratuïta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací