Vila-real acull aquest dissabte la 9a Trobada de balls de plaça de la Plana

298

L’activitat, que reunirà agrupacions de deu municipis, arrancarà a les 18.00 hores en la plaça Major

Actualitat Diària

Vila-real serà l’amfitriona de la novena edició de la Trobada de balls de plaça de la Plana, un certamen dedicat a la difusió dels balls tradicionals que reunirà agrupacions de deu municipis. En aquesta ocasió, el grup de danses El Raval impulsa la trobada, amb la col·laboració de la Regidoria de Tradicions. La cita tindrà lloc aquest dissabte 22 d’abril en la plaça Major, on es reuniran les agrupacions de ball d’Almassora, Benicàssim, Betxí, Cabanes, Castelló de la Plana, La Pobla Tornesa, les Coves de Vinromà, Orpesa, Torreblanca i Vila-real.

L’activitat arrancarà a les 18.00 hores en la plaça Major on, al ritme de les cançons de rondalla, els participants de les diferents agrupacions ballaran a peu de carrer. Després, està previst un sopar de pa-i-porta i bureo en la mateixa plaça.

La regidora de Tradicions, Noelia Samblás, ha celebrat que Vila-real siga la seu d’aquesta edició de la trobada i ha agraït “la labor de recuperació i difusió de les nostres tradicions que duu a terme el grup de danses El Raval, i de manera especial en tot el relacionat amb la música, els balls i la indumentària tradicional”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací