L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el programa de la 24a edició de ‘La Tardor i la Gent Gran’

1037

Les associacions participants són La Vallense, Carbonaire, Colònia Sant Antoni, Santiago Apòstol i la Penya Ciclista 3a edat Cosaor

Actualitat Diària

L’ajuntament de la Vall d’Uixó acull la XXIX edició de la Tardor i la Gent Gran, programa d’activitats que durarà tot el mes de novembre i desembre. Les associacions de persones jubilades i pensionistes participants són La Vallense, Carbonaire, Colònia Sant Antoni, Santiago Apòstol i la Penya Ciclista 3a edat Cosaor.

«Un dels reptes que ens hem marcat com a equip de govern és realitzar accions i polítiques per a tota la societat, amb l’objectiu de donar resposta a les seues necessitats; trenquem els estigmes que hi ha cap a la gent gran perquè tenen molt a aportar-nos», assenyala la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui assegura que es tracta d’un programa amb «molta participació».

Algunes de les activitats que es realitzen tradicionalment són els Jocs d’Exterior, en els quals enguany participa també el CEIP Blasco Ibáñez i el CEIP Lleonard Mingarro, tenint com a resultat una activitat intergeneracional. També es realitzaran menjades de germanor en cada associació perquè «creuen llaços entre elles», tal com indica la regidora.

Una de les novetats d’enguany és la presentació de l’I Pla de Gent Gran, que tindrà lloc el dimarts 10 de desembre a les 11.00 hores en el Palau de Vivel, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans. «Durant 2018 i 2019 s’ha treballat en aquest pla en el qual totes i tots han pogut aportar perquè la Vall d’Uixó siga Ciutat Amiga de la Gent gran», explica Arter. Les associacions participants són La Vallense, Carbonaire, Colònia Sant Antoni, Santiago Apòstol i la Penya Ciclista 3a edat Cosaor

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací