La Vall d’Uixó presenta la Cavalcada de Reis amb més novetats i espectacles enguany

Xarxa Teatre serà l'actuació estel·lar, al costat de Masters Ballet, Dinamic Teatre,

1847

ActualitatDiària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la programació de Reyes i la Cavalcada que se celebrarà el divendres 5 de gener de 2018, que enguany tindrà “més novetats, sorpreses i espectacles que mai”, tal com ha explicat el regidor de Joventut, Higi Daniel, qui ha destacat que aquesta edició “no tindrà res a veure amb les anteriors”.

Per a començar l’any, els dies 3 i 4 de gener de 18.00 a 20.00 hores, el patge real arreplegarà les cartes dels xiquets i xiquetes en el Palau de Vivel. I el 5 de gener, a les 12.00 hores, els Reis Mags arribaran a la Vall d’Uixó a través dels Coves de Sant Josep.

A la vesprada se celebrarà la tradicional cavalcada, la primera novetat de la qual és que “avancem en mitja hora l’inici”. Així, a les 17.30 hores tindrà lloc la representació del pessebre vivent de la plaça de l’Assumpció i a les 18.00 hores eixirà la desfilada des de l’avinguda Corde Jesús. Enguany, l’esdeveniment comptarà amb l’actuació estel·lar de la companyia internacional Xarxa Teatre amb el seu espectacle ‘Flamingos’, que consta de “flamencs de grans dimensions i una bonica posada en escena”.

Des d’Ontinyent arribaran Masters Ballet amb ‘Papillon’ i les seues vuit ballarines i Dinamic Teatre delectarà al públic amb ‘La Màgia del Nadal’, on la Dama de l’Hivern “donarà espectacle acompanyada de ball i música”.

Daniel ha destacat que en la plaça del Centre també s’ha apostat “per l’animació i la música”. D’aquesta manera, Produccions Scurarepresentaran ‘La Glups Band’ amb bateria, teclat, guitarra i baix “per a donar un gran ambient a l’arribada de la cavalcada”. En finalitzar també se celebrarà un espectacle d’il·luminació, amb canons de llum, projeccions laser i ambientació temàtica. La Regidoria de Joventut “hem posat moltes ganes per a programar una desfilada de primer nivell, com aquesta ciutat mereix, i perquè sobretot els xiquets i xiquetes gaudisquen”. Així, enguany “més que mai”, l’edil ha convidat a “tots els valleros i valleras a veure aquesta nova cavalcada el pròxim 5 de gener, que estarà plena de sorpreses”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací